Asociatia Taxiul Cu Bomboane

Asociatia Taxiul Cu Bomboane

O zi speciala

Status: Fundraising

Membrii şi voluntarii Asociaţiei Taxiul cu Bomboane desfăşoară în perioada martie - decembrie 2019 proiectul ‘‘O zi specială‘‘ dedicat copiilor cu dizabilităţi (hipoacuzici, nevăzători) de la mai multe şcoli speciale din Bucureşti.

[ Show more ]

3,340 RON

Sumă:

1

Galantomi:

37

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Membrii şi voluntarii Asociaţiei Taxiul cu Bomboane desfăşoară în perioada martie - decembrie 2019 proiectul ‘‘O zi specială‘‘ dedicat copiilor cu dizabilităţi (hipoacuzici, nevăzători) de la mai multe şcoli speciale din Bucureşti. Concret, începând cu a doua
jumătate a lunii martie dorim să organizăm vizite la Delfinariul Constanţa, Patinoarul Otopeni, piscina World Class, spre final de an Pârtia Azuga. Vor fi trei deplasari săptămânale, 12 pe lună pe lună. În excursii de o zi, câte un grup format din 9 copii, 5 de
însoţitori şi voluntari , vor petrece timp în apropierea delfinilor, pentru a le observa comportamentul ,sau pentru pentru a se relaxa și a se bucura, totodată, de beneficiile activităților in aer liber, sportive.


Voluntarii Asociației Taxiul cu Bomboane, s-au implicat de-a lungul timpului într-o serie de campanii de întrajutorare a copiilor cu diverse probleme de sănătate, internaţi în spitale sau care învaţă în şcoli speciale. Scopul reprezentanților și voluntarilor este acela de a le aduce copiilor buna-dispoziție și de a-i ajuta să interrelaționeze prin terapia prin joc, sa desfășoare activități pentru o viață sănătoasă.

Pentru desfăşurarea proiectului avem nevoie de sprijin finaciar pentru a asigura transportul copiilor, însoţitorilor şi voluntarilor ( aproximativ 15 persoane ) Pentru cele 12 excursii/lună necesarul de motorină ar fi de aproximativ 240 de litri- 1.404 lei lunar.