#Ozicâtovacanță pentru copiii cu dizabilităţi

 

Anca Duma Asociatia Taxiul Cu Bomboane

1.0714285714286% Complete
30 RON
Sumă strânsă
2,800 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Să îți povestesc: acum ceva vreme am avut prilejul să cunosc oamenii din spatele proiectului ”Taxiul Cu Bomboane”, oamenii care zi de zi fac lucruri minunate pentru copilașii internați în spitalele din București, și care au pornit proiectul ‘‘O zi cât o vacanță‘‘ dedicat copiilor cu dizabilităţi (hipoacuzici, nevăzători) din mai multe şcoli speciale din Bucureşti. Aceștia vor avea parte de o experiență deosebită: vor vedea pentru prima dată marea, vor vizita acvariul din Constanța pentru a vedea leii de mare (unde în afară de zoologie, vor învața și cum să mențină un mediu curat) și vor avea ocazia să meargă la Delfinariul Constanţa unde vor petrece timp în apropierea delfinilor pentru a le observa comportamentul sau pentru pentru a se relaxa și a se bucura, totodată, de beneficiile activităților sportive în aer liber. 

În fiecare deplasare va exista câte un grup format din 9 copii, 5 însoţitori şi voluntari.

Sprijinul financiar de care au nevoie este în special legat de costurile logistice: pentru fiecare acțiune asociația asigură transportul copiilor, însoţitorilor şi voluntarilor (aproximativ 15 persoane), iar asta se traduce în aproximativ 240 de litri de motorină - 1.404 lei lunar.

Pentru noi, oamenii mari, pare puțin, pentru cei mici este o adevărată experiență de care îmi doresc să se bucure cât mai mulți copii. 

Așadar, apelez la ajutorul tău! Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Targetul pe care mi l-am propus este de 2800 lei (2 excursii). 


Împreună suntem mai buni și le putem oferi #Ozicâtovacanță! :) 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Taxiul cu Bomboane este, de fapt, o metaforă. Este despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine, pentru că în acest taxi poate urca toată lumea!

SUSŢIN PROIECTUL

O zi speciala

Membrii şi voluntarii Asociaţiei Taxiul cu Bomboane desfăşoară în perioada martie - decembrie 2019 proiectul ‘‘O zi specială‘‘ dedicat copiilor cu dizabilităţi (hipoacuzici, nevăzători) de la mai multe şcoli speciale din Bucureşti.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
La multi ani
26 Jul 2019
Anca Duma : Asociatia Taxiul Cu Bomboane
#Ozicâtovacanță pentru copiii cu dizabilităţi